Loading...
Zonneschermen 2019-03-31T10:06:27+00:00

Project Description

Zonneschermen

Schaduw waar u wilt, wanneer u wilt

Met een zonnescherm houdt u de felle zonnestralen tegen, waardoor het in huis een stuk koeler blijft op zomerse dagen. Het doek dat verwerkt zit in een zonnescherm, werkt als het ware als een filter. Hierdoor behoudt u aangenaam daglicht in huis, maar ben u de ‘last’ van de zonnestralen kwijt. De hitte blijft buiten, en schermen zoals de televisie of een laptop zijn gewoon weer te bekijken.

Binnen de zonneschermen zijn verschillende uitvoeringen leverbaar. Wij hebben zowel uitvalschermen als markiezen, als knikarmschermen in ons assortiment. Deze laatste, het knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, kenmerkt zich door zijn functionaliteit. Naast het filteren van het zonlicht voordat deze uw huiskamer binnenkomt, zorgt een knikarmscherm er namelijk ook voor dat uw terras schaduwrijk wordt. Daar tegenover staat dat een uitvalscherm doorgaans iets voordeliger is in aanschaf, en markiezen juist weer een prachtige elegantie toevoegen aan uw pand.

Kom gerust eens langs in onze showroom, waar u zelf de verschillen in zonneschermen kunt ervaren.

Weet u al welk type zonnescherm het wordt?

Wanneer u een zonnescherm aanschaft, kunt u allerlei eigenschappen naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de cassette waarin het doek opgeborgen is, aan het materiaal van zowel het systeem als het doek en de daarbij behorende ontelbare dessins. En natuurlijk niet te vergeten: de bediening. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om uw zonnescherm volledig op uw behoeften aan te laten sluiten.

Wij monteren zonneschermen in de omgeving van onze showroom in Zevenbergen. Onder ‘de omgeving’ verstaan wij bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Oosterhout.

Corona maatregelen Hazon.

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden te doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.
...Het voorjaar staat weer voor de deur en ook dit jaar willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek
Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.
Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Rest ons verder u veel sterkte te wensen in deze periode.

Team Hazon.

Vragen? Neem contact met ons op