Loading...
Terrasoverkappingen 2019-02-19T09:51:34+00:00

Project Description

Terrasoverkapping

In Nederland wonen en als in Spanje leven

Heerlijk, ’s zomers genieten van de buitenlucht. Jammer dat we dat in Nederland maar zo weinig dagen écht kunnen. Gelukkig is dat te veranderen; met een terrasoverkapping. 

Met een terrasoverkapping creëert u een extra stuk woonkamer, maar dan buiten. Er zijn veel variaties mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtige overkapping laten plaatsen van glas, met een aluminium frame. Aan een glazen overkapping zijn eventueel zijpanelen toe te voegen, om ook nog eens uit de wind te kunnen zitten.
Wanneer u liever zelf de controle heeft over de terrasoverkapping, dan is een lamellendak misschien wel iets voor u. Door het kantelsysteem van de lamellen kunt u namelijk zelf kiezen of en hoeveel zon er op uw terras schijnt. Ook bij een lamellendak kunnen de zijkanten afgesloten worden, bijvoorbeeld met geïntegreerde screens.
Tip! Informeer eens naar de mogelijkheden van geïntegreerde verlichting en verwarming voor uw terrasoverkapping. Daarmee straalt uw terras echt pure luxe uit en kunt u tot in de late uurtjes van het buitenleven genieten.

Pergola, vouwdak en serrezonwering

Ons assortiment terrasoverkappingen stopt hier niet. Zo hebben we ook pergola’s, diverse soorten serrezonwering en vouwdaken. Met die laatste kunt u zelfs in de ergste regenbui buiten blijven zitten.
Wilt u een terrasoverkaping aanschaffen in Zevenbergen of omgeving (Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Oosterhout)?
Wij verwelkomen u graag in onze showroom, waar we u voorbeelden laten zien en met u meedenken, om samen tot een perfecte oplossing te komen.

Corona maatregelen Hazon.

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden te doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.
...Het voorjaar staat weer voor de deur en ook dit jaar willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek
Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.
Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Rest ons verder u veel sterkte te wensen in deze periode.

Team Hazon.

Vragen? Neem contact met ons op