Rolluiken 2019-02-07T12:59:17+00:00

Project Description

Rolluiken

Meer dan zonwering

Bij de functie van rolluiken wordt doorgaans gedacht aan het verduisteren van een kamer. Dat is inderdaad een belangrijke functie, maar rolluiken helpen u bij nog veel meer. Zo werken rolluiken inbraak vertragend, wat een prettig bijkomend voordeel is. Daarnaast werken rolluiken isolerend. De extra laag voor uw ramen houdt kou buiten in de winter, warmte in de zomer, en geluiden in alle seizoenen.

Op het uiterlijk van de rolluiken heeft u zelf veel invloed. Wij plaatsen rolluiken van meerdere leveranciers, elk met eigen unieke eigenschappen en uitbreidingen. Hierdoor kunt u een design kiezen dat bij uw woning past en de techniek die bij uw wensen past. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van de kast, de afmeting van de lamellen, de kleur, de bediening, en ga zo maar door. U hoeft deze keuzes uiteraard niet alleen te maken, we helpen u er graag bij.

Wilt u een rolluik kopen?

Bent u op zoek naar een rolluik in Zevenbergen of omgeving (Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Oosterhout)?

Kom dan zeker eens kijken in onze showroom. Daar laten we u graag zien welke unieke opties onze leveranciers van rolluiken voor u hebben bedacht.

Zij hebben de ontwikkeling ervan tot in de kleinste details uitgedacht. Zo hebben ze veel aandacht besteed aan het terugbrengen van het geluid dat het rolluik produceert bij de bediening ervan. En wat denkt u van extra verharde lamellen? Die zorgen er voor dat de rolluiken nóg beter beschermen tegen ongewenste bezoekers en weersinvloeden.

Kom eens langs en ontdek alle mogelijkheden van onze rolluiken.

Corona maatregelen Hazon.

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden te doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.
...Het voorjaar staat weer voor de deur en ook dit jaar willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek
Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.
Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Rest ons verder u veel sterkte te wensen in deze periode.

Team Hazon.

Vragen? Neem contact met ons op