Loading...
Garagedeuren 2019-02-07T13:00:56+00:00

Project Description

Garagedeuren

Benadruk de uitstraling van uw pand

Een garagedeur kopen. Ongetwijfeld heeft u al een beeld in gedachten. ‘Zó moet mijn garagedeur er uit komen te zien.’ Maar wanneer u gaat zoeken naar die ene perfecte garagedeur ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Welk materiaal is nou het beste, willen we een roldeur of een laagplafonddeur, openslaande deuren of een kanteldeur..? En met welke afwerking creëren we nou echt die uitstraling die we met onze nieuwe garagedeur willen bereiken?

We helpen u graag bij uw keuze. In ons assortiment hebben we verschillende soorten garagedeuren, met elk zijn eigen unieke eigenschappen en opties. Samen met u kijken we naar verschillende materialen, bedieningen, lamelhoogtes, designs en alle andere opties. En het mooie is: welke garagedeur u ook kiest uit ons assortiment, de selectie op goede kwaliteit hebben wij al voor u gedaan. Zo bent u verzekerd van een deur die jaren en jaren mee zal gaan.

Een garagedeur laten plaatsen

Wanneer u tot een keuze bent gekomen en de garagedeur is ingemeten bij uw woning, gaan we de garagedeur voor u bestellen. Onze leveranciers, die wij zorgvuldig geselecteerd hebben op betrouwbaarheid en kwaliteit, zullen zorg dragen voor de productie van uw garagedeur. Wij zorgen er vervolgens voor dat de deur op professionele wijze wordt geplaatst en 100% naar behoren werkt.

Wij plaatsen garagedeuren in Zevenbergen en de nabije omgeving. Hierbij kunt u denken aan Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout en Breda. Kom eens langs in onze showroom, waar we u voorbeelden van garagedeuren kunnen laten zien en graag met u meedenken.

Corona maatregelen Hazon.

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden te doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.
...Het voorjaar staat weer voor de deur en ook dit jaar willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek
Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.
Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Rest ons verder u veel sterkte te wensen in deze periode.

Team Hazon.

Vragen? Neem contact met ons op