Buiten Jaloezieën 2019-02-07T13:02:18+00:00

Project Description

Buitenjaloezieën

Controle over lichtinval, uitzicht én privacy

Jaloezieën die de zonnestralen al tegenhouden voordat ze bij u binnen komen.
Buitenjaloezieën zijn in trek en dat is niet voor niets. Jaloezieën zorgen voor een strakke, moderne uitstraling in huis. En dat is niet anders wanneer ze aan de buitenkant van uw ramen hangen. Ze zijn echter gemaakt van steviger materiaal, zodat ze tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.

Ongetwijfeld vindt u het belangrijk hoe de zonwering oogt. Toch is de functionaliteit een hele belangrijke factor bij het maken van een keuze. Buitenjaloezieën scoren op beide criteria zeer goed. U heeft keuze uit verschillende opties en meer dan 200 kleuren. Daarmee kiest u een zonweringsproduct dat qua stijl bij u past én waarmee u privacy wint, controle heeft over de lichtinval en toch nog zicht heeft naar buiten. De kantelbare lamellen zorgen er voor dat u zelfs bij laaghangende zon geen last heeft van fel licht in uw woning. Zo wordt ook het gebruik van schermen zoals de computer of televisie met buitenjaloezieën ook een stuk prettiger.

Wilt u buitenjaloezieën kopen?

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. We laten de verschillende varianten zien en natuurlijk het enorme kleurenpalet, en informeren u over de opties. Wist u bijvoorbeeld al dat het mogelijk is om in de kast waarin de buitenjaloezieën en hun techniek zijn weggewerkt ook nog een screen of hor te plaatsen? Zo’n extra module kan zelfs op een later moment nog als uitbreiding worden toegevoegd.

Wij monteren buitenjaloezieën in de omgeving van onze showroom in Zevenbergen. Onder ‘de omgeving’ verstaan wij bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Oosterhout.