Buiten Jaloezieën 2019-02-07T13:02:18+00:00

Project Description

Buitenjaloezieën

Controle over lichtinval, uitzicht én privacy

Jaloezieën die de zonnestralen al tegenhouden voordat ze bij u binnen komen.
Buitenjaloezieën zijn in trek en dat is niet voor niets. Jaloezieën zorgen voor een strakke, moderne uitstraling in huis. En dat is niet anders wanneer ze aan de buitenkant van uw ramen hangen. Ze zijn echter gemaakt van steviger materiaal, zodat ze tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.

Ongetwijfeld vindt u het belangrijk hoe de zonwering oogt. Toch is de functionaliteit een hele belangrijke factor bij het maken van een keuze. Buitenjaloezieën scoren op beide criteria zeer goed. U heeft keuze uit verschillende opties en meer dan 200 kleuren. Daarmee kiest u een zonweringsproduct dat qua stijl bij u past én waarmee u privacy wint, controle heeft over de lichtinval en toch nog zicht heeft naar buiten. De kantelbare lamellen zorgen er voor dat u zelfs bij laaghangende zon geen last heeft van fel licht in uw woning. Zo wordt ook het gebruik van schermen zoals de computer of televisie met buitenjaloezieën ook een stuk prettiger.

Wilt u buitenjaloezieën kopen?

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. We laten de verschillende varianten zien en natuurlijk het enorme kleurenpalet, en informeren u over de opties. Wist u bijvoorbeeld al dat het mogelijk is om in de kast waarin de buitenjaloezieën en hun techniek zijn weggewerkt ook nog een screen of hor te plaatsen? Zo’n extra module kan zelfs op een later moment nog als uitbreiding worden toegevoegd.

Wij monteren buitenjaloezieën in de omgeving van onze showroom in Zevenbergen. Onder ‘de omgeving’ verstaan wij bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Oosterhout.

Corona maatregelen Hazon.

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden te doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.
...Het voorjaar staat weer voor de deur en ook dit jaar willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek
Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.
Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Rest ons verder u veel sterkte te wensen in deze periode.

Team Hazon.

Vragen? Neem contact met ons op