Loading...
Over Ons 2020-11-23T14:48:59+00:00

PERSOONLIJKE SERVICE EN UITMUNTENDE KWALITEIT

Dennie de Deugd is meer dan 20 jaar geleden begonnen als zonweringsspecialist in Zevenbergen. In Januari 2020 heeft Dennie gekozen om een andere weg in te slaan en is de samenwerking met Hazon Roosendaal en Hazon Breda aangegaan. Vanuit deze samenwerking is Hazon Zevenbergen by de Deugd ontstaan. Dennie is met zijn vakkennis en gedrevenheid een begrip in Zevenbergen en omstreken. En dat is niet voor niks! Door de jarenlange ervaring staat hij samen met zijn enthousiaste team achter de voor u speciaal geselecteerde producten, daarin hebben wij de volgende standpunten vastgehouden:

  • Hoogstaande kwaliteit. Zowel in afwerking als in de mechanismen en het uiterlijk
  • Professionele installatie
  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Zekerheid van levering en installatie
  • Uitgebreide mogelijkheden / opties

Wanneer u onze overzichtelijke showroom in Zevenbergen bezoekt, kunt u een persoonlijke behandeling verwachten. De producten worden in werking gedemonstreerd en u wordt door een van onze specialisten geïnformeerd en geadviseerd, om tot de voor u perfecte keuze te komen.

Graag tot ziens in Zevenbergen.

Dennie de Deugd.

PERSOONLIJK

Van offerte tot montage heeft u contact met één persoon, dat is ons uitgangspunt. Dat is zowel voor u, als voor ons, wel zo duidelijk.

EERLIJKE PRIJZEN

Eerlijk en transparant, zo zijn wij, en ook onze prijzen.

BEKENDE MERKEN

Wij werken uitsluitend met betrouwbare, bekende merken. Onze jarenlange ervaring heeft ons geholpen bij de selectie hiervan.

ONGEKENDE SERVICE

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

heeft u een probleem?

Wist u dat wij ook reparaties aan zonwering uitvoeren? U kunt hiervoor het reparatieformulier gebruiken. Wanneer u deze heeft ingevuld, nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak te maken.

Reparatie verzoek