Loading...
Over Ons 2020-06-05T16:27:53+00:00

PERSOONLIJKE SERVICE EN UITMUNTENDE KWALITEIT

Dennie de Deugd is meer dan 20 jaar geleden begonnen als zonweringsspecialist in Zevenbergen. In Januari 2020 heeft Dennie gekozen om een andere weg in te slaan en is de samenwerking met Hazon Roosendaal en Hazon Breda aangegaan. Vanuit deze samenwerking is Hazon Zevenbergen by de Deugd ontstaan. Dennie is met zijn vakkennis en gedrevenheid een begrip in Zevenbergen en omstreken. En dat is niet voor niks! Door de jarenlange ervaring staat hij samen met zijn enthousiaste team achter de voor u speciaal geselecteerde producten, daarin hebben wij de volgende standpunten vastgehouden:

  • Hoogstaande kwaliteit. Zowel in afwerking als in de mechanismen en het uiterlijk
  • Professionele installatie
  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Zekerheid van levering en installatie
  • Uitgebreide mogelijkheden / opties

Wanneer u onze overzichtelijke showroom in Zevenbergen bezoekt, kunt u een persoonlijke behandeling verwachten. De producten worden in werking gedemonstreerd en u wordt door een van onze specialisten geïnformeerd en geadviseerd, om tot de voor u perfecte keuze te komen.

Graag tot ziens in Zevenbergen.

Dennie de Deugd.

PERSOONLIJK

Van offerte tot montage heeft u contact met één persoon, dat is ons uitgangspunt. Dat is zowel voor u, als voor ons, wel zo duidelijk.

EERLIJKE PRIJZEN

Eerlijk en transparant, zo zijn wij, en ook onze prijzen.

BEKENDE MERKEN

Wij werken uitsluitend met betrouwbare, bekende merken. Onze jarenlange ervaring heeft ons geholpen bij de selectie hiervan.

ONGEKENDE SERVICE

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

heeft u een probleem?

Wist u dat wij ook reparaties aan zonwering uitvoeren? U kunt hiervoor het reparatieformulier gebruiken. Wanneer u deze heeft ingevuld, nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak te maken.

Reparatie verzoek

Corona maatregelen Hazon.

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden te doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.
...Het voorjaar staat weer voor de deur en ook dit jaar willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek
Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.
Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Rest ons verder u veel sterkte te wensen in deze periode.

Team Hazon.

Vragen? Neem contact met ons op